044 537 8889 cs@cssiivous.fi

Kotisiivous

Kotisiivous

Räätälöimme sopivan siivouspaketin jokaisen kotitalouden tarpeiden mukaan: meiltä saatte siivouksia joko kertasiivouksena, kun sitä tarvitset tai säännöllisesti esimerkiksi kerran, kaksi tai jopa neljä kertaa kuukaudessa. Tarvittaessa voimme sopia siivouksesta myös useamman kerran viikossa!

Kotitalouksille tarjoamamme siivouspalvelut:

Säännöllinen viikkosiivous
Kertasiivous
Suursiivous
Muuttosiivous
Silitys
Remontinjälkeinen siivous
Ikkunoiden pesu

Kaikki työt 40 €/h (sisätää alv. 24 %)
Minimiveloitus 2,5 h/kerta

Tuntihinta kattaa yhden työntekijän siivoustyön tunniksi sekä matka- ja laskutuskulut. Tarvittavat siivousaineet- ja välineet sopimuksen mukaan.

Työn luonteen takia on työntekijöidemme välttämätöntä liikkua autolla. Ensisijaisesti työntekijämme hyödyntävät maksuttomia pysäköintipaikkoja. Mikäli sellaisia ei ole tarjolla, lisäämme laskulle mahdolliset pysäköintikulut.

Huomioithan tilatessa siivouspalveluja

Työskentelemme asiakkaan omilla siivousvälineillä, joten toivomme, että asiakkaalta löytyy käyttökuntoinen ja toimiva pölynimuri, riittävä määrä siivousliinoja sekä ämpäri ja moppi.

Hygieniasyistä vältämme yrityksemme oman mopin ja pölynimurin käyttämistä, sillä niitä käytettäessä mahdollisuus bakteerien leviämiseen on suurempi.

Erikseen sovittaessa voimme tuoda myös itse mukanamme tarvittavat välineet ja puhdistuspyyhkeet – äärimmäisessä tapauksessa myös pölynimurin ja mopin.

Hyödynnä myös kotitalousvähennys!

Vuonna 2020 maksetuista töistä on mahdollista hakea kotitalousvähennystä 40 %. Vuonna 2020 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä yhdeltä henkilöltä on 2 250 €, omavastuu 100 €, joka vähennetään aina kerran. Kotitalousvähennystä voivat hakea myös molemmat puolisot, jolloin vähennyksen yhteismäärä on enintään 4 500€/vuosi. Omavastuu on tällöin yhteensä 200 €/vuosi.

Lisätiedot kotitalousvähennyksestä löydät Verohallinnon nettisivuilta!

Sulje